torstai 5. marraskuuta 2015

Anna Alpan ja Kaarnan lämmittää!

Marraskuu on alkanut aurinkoisena ja ennätys lämpimänä. Tämä syksy on ollut todella kaunis. Ei siis mitään valittamista marraskuun keleistä. Koska talvi ja kylmenevät kelit ovat tulossa, esittelen tänään kotimaisen villatuotteita valmistavan vaatemerkin, nimeltään Alpa. Alpa merkin tuotteet suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan alpakan villasta Euroopassa. Alpakan villa on peräisin Etelä-Amerikasta. 

Itse ihastuin erityisesti Alpan Symppis-neuletakkiin. Neuletakin sävyinä ovat viininpunainen/fuchia, okra/keltainen ja valkoinen/tummanharmaa. Neuletakissa on kierrätyspaperinapit ja nahkainen logo neuletakin helmassa on poronnahkaa. 


Alpa Symppis neuletakki



Symppis neuletakki olisi hyvä lisä omiin talvivaatteisiini. 
Se onkin minulla ehdottomasti ostoslistalla. 

Alpa Kaunotar neulepaita




Alpan valikoimaan kuuluvat neuleet myös miehille. 

Alpa Kulkuri neulepaita




Kulkurineule löytyy valkoisena ja sinisenä. Paidan selässä on hieno kohokuviointi. 

Esittelen tänään myös Perussa valmistettavien Kaarna tuotteiden valikoimaa. Kaarna tuotteissa yhdistyvät luonnonmateriaalit ja tyylikäs, ajaton design. Valikoimasta löytyy ihanat huivit niin naisille kuin miehille sekä pehmoiset torkkupeitteet.

Kaarna Naava - kaulahuivi


Kaarna merkin Naava kaulahuivi on 100 % alpakan villa ja se on valmistettu Perussa. Väreinä ovat tyylikkäät ja ajattomat sävyt: valkoinen, harmaa ja tummanharmaa. 

Kaarna Havu maksihuivi


Kaarna Naava torkkupeite



Alpan ja Kaarnan tuotteisiin pääset tutustumaan ja tilaamaan täältä. Nyt on hyvä aika alkaa varautua kylmeneviin keleihin ja talven tuloon. Mikä olisikaan ihampaa kuin lämmin luonnonmateriaaleista valmistettu neulepaita tai takki, kietoa kaulaan ihanan pehmoinen huivi tai käpertyä lämmittävän torkkupeiton alle seurana hyvä kirja ja kupponen kuumaa juomaa. 

Marraskuisin terkuin,
Mrs. HeyDahl

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti