maanantai 30. maaliskuuta 2015

Lasia ja muotia tapahtuman tunnelmia

Pienen hiljaiselon jälkeen on aika kirjoittaa ensimmäinen postaus Riihimäellä Lehmushovissa viime lauantaina järjestetystä Lasia ja muotia tapahtumasta. Timo Heinosen ja kumppaneiden järjestämä suomalaisen osaamisen ja kivijalkakaupan päivä oli kerrassaan upea. Olen edelleen aivan innoissani hauskasta ja näyttävästä tapahtumasta. Lasia ja muotia tapahtumasta riittänee aiheita blogiin useaksi päiväksi.




Ajattelin tänään kirjoittaa muotinäytöksestä ja myöhemmin tällä viikolla tarkemmin merkeistä ja suunnittelijoista muotinäytöksen takana. Näytöksessä oli mukana Aurora Raiskisen, Jukka Rintalan sekä Viona Blu merkin 
Sirpa Kalliolan suunnittelemia luomuksia sekä hämeenlinnalaisen 
My Milou merkkivaateliikkeen malliston vaatteita. 

Muotinäytös alkoi My Miloun valikoimaan kuuluvilla upeilla kevään ja kesän trendivaatteilla. Kevään trendivaatteissa housujen lahkeet levenävät ja trenditietoinen kaivaa esiin myös tennarit. My Milou esitteli myös upeita ja aina niin tyylikkäitä trenssejä. Laadukas Trench coat eli trenssi on varmasti hyvä sijoitus. Trenssi on klassinen, aikaa kestävä ja myös pitkäikäisyyden vuoksi ekologinen takkivalinta. Itseltäni trenssi vielä puuttuu, mutta on ehdottomasti hankintalistalla. Lupaan hankkia trenssini kivijalkaliikkeestä, joita pitäisi muistaa suosia verkkokaupan jyrätessä. Kivijalkakaupan säilyminen oli myös yksi Lasia ja Muotia päivän tärkeistä teemoista. 

Koska tuon blogissani esille erityisesti kotimaisia vaatemerkkejä, keskityn tarkemmin Raiskisen ja Rintalan osuuteen muotinäytöksessä. 

Tässä hieman kuvasatoa upeasta muotinäytöksestä.

Aurora Raiskinen

Näytöksessä nähtiin upeita Auroran Raiskisen suunnitelmia hääpukuja. 

Huomio hääpuvuissa kiinnittyi pukujen kauniisiin yksityiskohtiin kuten pitseihin ja kirjailuihin sekä upeisiin kankaisiin. Pidin erityisesti lyhythelmaisista hääpukumalleista.













Jukka Rintala

Jukka Rintalan näytöksessä nähtiin kevät-kesä mallistoa sekä näyttäviä uniikkeja iltapukuja. Rintalan suunnittelemissa vaatteissa korostuivat kauniit ja ylelliset kankaat sekä naisellisuus. Puvuissa oli kultaa, kimallusta ja todelista luksusta.



























Pääsin itsekin kokeilemaan Jukka Rintalan suunnitelemaa upeaa mustaa takkia. Takki oli uskomattoman kevyt päällä. Takin kangas oli upea ja hieman kiiltävä. Siinä oli mustat kiiltävät napit. Mustat kiiltävät ja isot kultaiset napit loistivat myös muissa Rintalan suunnitelemissa jakuissa sekä takeissa tuoden takkeihin luksusta.


Kiitos kaikille tapahtuman järjestäjille upeasta päivästä. Tunnelmointi jatkuu blogissani vielä useana päivänä. 

Lasi ja muoti terkuin,
Mrs. HeyDahl

2 kommenttia:

  1. Hei! Tuossa ensimmäisessä kuvassa näkyy erilaisia lasiesineitä samalla kuosilla. Kuosi on tuttu, mutten tiedä enempää. Eli osaisitkohan kertoa kenen valmistajan tuotoksia ovat? Kiitos jo etukäteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Kiitos kommentistasi. Tietääkseni kyseessä on Riihimäen lasin puristelasi eli ns. köyhän miehen kristalli esineitä. Tarkistan vielä asian ja mikäli olen erehtynyt niin korjaan vastaustani.

      Poista