sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Kaunis Kauneve

Kauneve on suomalainen tekstiilialan yritys, jonka nimi rauman murteella tarkoitaa kauniimpaa. Mielestäni sopiva nimi kauniille neuletuotteille. Kauneve tuotteet suunnittelee tekstiilisuunnittelija Tiina Taivainen


Neliöt tuubihuivi
Kauneve tuotteiden materiaalit valitaan huolella. Materiaaleina käytetään luomumerinovillaa, merino-alpakan villaa sekä luomu puuvillatrikoota. Luomumerinovilla on Etelä-Afrikasta, jossa lampaat laiduntavat luonnonmukaisesti, ilman kärsimystä mulesing-käsittelystä. Tuotteissa käytettävällä villalla on Bluesign ja G.O.T.S-sertifikaatit. Myös Suomessa neulotulla trikookankaalla on G.O.T.S-sertifikaatti. 


Suomu-myssy

Raita huivi

Kauneve tuotteet valmistetaan Suomessa. Tuotteet neulotaan mahdollimman pitkälle yhdestä kappaleesta, jolloin pystytään hyödyntämään mahdollisimman hyvin koko materiaali ja voidaan minimoidaan hukkamateriaali. 

Tuotevalikoimasta löytyy ihanat huivit ja pipot niin lapsille kuin aikuisille


Neliöt tuubi-huivi
Raita myssy ja Kolmiot tuubi-huivi
Kauneve malliston tuotteisiin pääset tutustumaan ja tilaamaan klikkaamalla tästäOstamalla Kauneve tuotteen saat ekologisen, eettisen ja laadukkaan kotimaisen neuletuotteen. Lämmittäisikö sinua tulevan talvena kotimainen neuletuote?

Terkuin,
Mrs. HeyDahl

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti