maanantai 5. lokakuuta 2015

Syksyn lämmittävät neuleet

Lokakuu toi mukanaan myös kylmenevät kelit ja nyt onkin aika kietoa kaulaan lämmittävä huivi ja laittaa pipo päähään. Ihania, kotimaisia neuletuotteita löytyy Alina Piu - mallistostaAlina Piu tuotteet valmistetaan lampaanvillasta Suomessa. Tuotteissa käytettävä villalanka kehrätään Englannissa ja villa tulee Australiasta ja Etelä-Afrikasta. Tuotteissa käytettävä villa on erittäin hienoa lampaanvillaa, mikä tekee tuotteista erittäin pehmeitä ja miellyttäviä.



Alina Piu -mallistoon kuuluvat ihanat kaulahuivit- ja tuubit, pipot, neuletakit- ja puserot sekä rannelämmittimet. Tuotteet ovat laadukkaita, pitkäikäisiä sekä pehmeitä ja miellyttäviä käyttää. 



Näillä tuotteilla taltuttaa helposti ja tyylikkäästi syksyn ja talven kylmyydet. 




Alina Piu tuotteisiin pääset tutustumaan tarkemmin verkkosivuilta klikkaamalla tästä. Ihastuin Alina Piu syksy/talvi 2015 Sweetheart malliston kauniiseen katselukirjaan, johon pääset täältä

Omaksi Alina Piu tuotteita saa tilattua verkkokaupasta klikkaamalla tästä. Ajattelin hemmotella itseäni ja hankkia talveksi ihania Alina Piu - neuletuotteita. Nähtäväksi jää mihin tuotteisiin päädyn, sillä ihania vaihtoehtoja on niin paljon. 

Lämmintä lokakuuta!

Terkuin,
Mrs. HeyDahl

4 kommenttia:

  1. Onpa tosi kauniita värejä! Alina Piu on mulle tämän syksyn uusia tuttavuuksia, samoin kuin hiukan samantyylinen Kauneve.

    Kauneve on muuten yksi myyjistä tapahtumassa, jota järjestän marraskuussa. Jos suomalaiset pienmerkit & lastenvaatteet kiinnostavat, tulethan käymään Kumpulassa Lastenvaatekarnevaalissa :)! https://www.facebook.com/events/920222034687679/

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä Kauneve merkistä ja kutsusta Lastenvaatekarnevaaliin :). Kauneve on minulle uusi tuttavuus, johon täytyykin tutustua tarkemmin. Lastenvaatteet kiinnostavat paitsi blogin puolesta, myös äitinä eli merkitsen tapahtuman kalenteriini.

    Mukavaa syksyä!

    VastaaPoista
  3. Näissäkin on kauniit kuosit. Tuo pallokaulaliina on aivan ihana.

    VastaaPoista
  4. Näistä kuoseista tulee vahvasti mieleen suomalainen luonto. Mielestänikin ne ovat todella kauniita kuoseja.

    VastaaPoista