tiistai 20. lokakuuta 2015

PaaPii Design

Tänään hypätään värikkäiden kankaiden maailmaan ja esittelyssä on kotimainen PaaPii Design. Yrityksen valikoimaan kuuluvat värikkäät lastenkankaat, pipot, lelut ja sisustustyynyt sekä keittiötarvikkeet. 

PaaPii Design on Anniina Isokankaan vuonna 2011 perustama yritys. Yritys sai alkunsa blogista, johon Anniina kuvasi ompelutöitään. Paljon ihastusta saaneet tuotteet ja kiinnostus kankaiden suunnitteluun sai Anniinan aloittamaan oman yrityksen pyörittämisen. Tänä päivänä PaaPii Design tuotteet ovat suosittuja paitsi kotimaassa, myös ulkomailla kuten Saksassa. 




Kankaat painetaan Liettuassa ja Puolassa tehtailla, joilla on luomupuuvillan GOTS sertifikaatti sekä turvallisen tekstiilin Ökotex sertifikaatti. 

PaaPii paperituotteet (julisteet, kortit, palapelit) painetaan Suomessa. Lisäksi valmiit tekstiilit kuten tyynyt, pehmolelut, pussukat ja pipot ommellaan Suomessa. Myös PaaPii puutuotteet kuten tarjottimet ja leikkuulaudat ovat suomalaista tuotantoa. Puutuotteista napit ja henkarit ovat latvialaisen puusepän käsialaa. 

Tässä muutamia herkkupaloja ihanista värikkäistä PaaPii Design tuotteista. 

Leikkuulauta, Jussi vihreä

Tarjotin, Siesta




Pannunalunen, Linnea neuloo

Arne, Basset 
Ompelutaitoisille PaaPii Design valikoimassa on paljon Tee-se-itse juttuja, kuten suloisia pehmoleluja sekä iso valikoima värikkäitä kankaita. Suloisia pehmoleluja voi tilata myös valmiina ja tukea samalla suomalaista käsityötä. 
DIY-Bambi

DIY-Kissaperhe
PaaPii Design tuotteet ovat monien lasten ja lastenmielisten mieleen. Eikä mikään ihme, sillä niistä tulee hyvälle tuulelle. Itselleni PaaPii on uusi tuttavuus, mutta piakkoin kotiani sekä lasten huoneita koristaa varmasti PaaPii tuotteet. Odotan myös innolla uutta lastenvaatemallistoa. PaaPii Design tuotteita pääsee ihastelemaan ja tilaamaan klikkaamalla tästä

Värikkäin terkuin,
Mrs. HeyDahl

2 kommenttia: