perjantai 16. lokakuuta 2015

Kotimainen Kaino

Tänään esittelen teille yhden kotimaisen vaatemerkin lisää. Kyseessä on keväällä 2010 perustettu neulevaatteita valmistava yritys nimeltään Kaino. Kaino tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Kaino tuotteilla on kotimaisen työn merkiksi avainlipputunnus sekä Design from Finland-tunnus. 

Neuleiden materiaaleina käytetään merinovillaa ja kampapuuvillaa. Materiaalien valinnassa huomioidaan eettisyys. Merinovilla esimerkiksi on mulesing vapaata. Mulesing haitoista lampaille voi käydä lukemassa Animalian sivulta klikkaamalla tästä.

Ihanan värikkäät 

Kaino huivit





Kaino tuotteet ovat laadukkaita ja helppohoitoisia. Helppohoitoisuutta tukee konepestävyys. Merinovilla tuotteita suositellaan pestäväksi harvoin ja tuuletettvaksi usein. Tuotteiden tarkemmat hoito-ohjeet löydät klikkaamalla tästä.

Naisten vaatteita


Ruutu-paitamekko

Tuisku-legginsit

Varpu-tunika

Viola-paita
Naisten vaatteiden lisäksi Kaino valmistaa vaatteita ja asusteita lapsille ja miehille. Kainon verkkokauppaan pääset klikkaamalla tästä

Olen huomannut, että omistan ihan liiaksi mustia vaatteita. Värien lisääminen omaan tyyliin ja vaatekaappiin olisi ihan kiva juttu. Kainolta löytyisi paljon ihania ja värikkäitä neulevaatteita. Seuraavan kerran, kun minulla on hankinnassa neulevaate, suuntaan ensimmäiseksi Kainon verkkokauppaan.

Neuleterkuin,
Mrs. HeyDahl

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti