perjantai 4. joulukuuta 2015

Osta työtä Suomeen -päivä 4.12.

Tänään vietetään ensimmäistä Osta työtä Suomeen -päivää. Päivän tavoitteena on kannustaa kuluttajia ostamaan vain suomalaisia tuotteita ja palveluita. Voit osallistua tapahtumaan liittymällä mukaan tapahtuman Facebook sivuilla. Tärkeimmän kannanoton meistä jokainen voi tehdä kuitenkin omalla ostokäyttäytymisellä. Eli mikäli olet tänään menossa kauppaan, kiinnitäthän erityistä huomiota tuotteiden alkuperään ja suosithan suomalaista. 

Kotimaisen tuotteen tuntee mm. näistä merkeistä


 
Avainlippu tunnuksen saanut 
tuote tai palvelu on tuotettu Suomessa. 

 
Design from Finland tunnuksen tuote tai palvelu 
on muotoiltu Suomessa

 
Yhteiskunnallisen tunnuksen saanut tuote tai palvelu ratkoo 
yhteiskunnallisia ja ekologisia ongelmia. 

Joululahjoja hankittaessa olisi hyvä miettiä, voisiko ainakin osan lahjoista hankkia kotimaisilta valmistajilta. Lahjojen ostamisessa kannattaa määrän sijaan panostaa laatuun. Kivoja kotimaisia joululahjoja löytää lukuisista joulumyyjäisistä, verkkokaupoista ja monista kauppaliikkeistä. Kivoja lahjoja löytää varmasti kaikenikäisille. 

Ostamalla suomalaisia tuotteita ja palveluita säilytetään ja luodaan uusia työpaikkoja Suomeen. Tässä nykyisessä taloustilanteessa, uusien työpaikkojen syntyminen on erittäin tärkeää. Ryhdytään siis yhdessä talkoisiin ja luodaan Suomeen uusia työpaikkoja hankkimalla Suomessa valmistettuja tuotteita ja palveluita.

Terkuin,
Mrs. HeyDahl

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti