sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Vastuulliset työvaatteet

Monien nauttiessa vielä joululomista, suuntaan itse huomenna kohti toimistoa. Toimistosta tuleekin mieleen toimivat ja vastuulliset työvaatteet, jotka ovat tämän päivän aiheena. Itselläni on osittain ihan toimiva joukko toimistokelpoisia työvaatteita, mutta puutteitakin löytyy. Meillä ei ole töissä onneksi mitään tiukkaa pukeutumiskoodia, vaan tavalliset siistit vaatteet ovat riittävät. 

Alennusmyynnit ovat nyt joulun jälkeen käynnistymässä, mutta ennenkun suuntaan juoksujalkaa kohti kauppoja, aion suunnitella mitä oikeastaan tarvitsen. Listasinkin vaatteet ja asusteet, jotka tarvitsisin (ja haluaisin) täydentämään työvaatteitani. Osa näistä tulee olemaan alennusmyynti hankintoja, mutta hankittavaa riittää varmasti koko ensi vuodeksi.

1. Valkoinen kauluspaita
2. Jakku 
3. Tummat farkut
4. Mustat korkokengät (maltillisella korolla, jotta niillä jaksaa kipittää)
5. Mustat tai valkoiset tennarit
6. Kunnollinen nahkalaukku (sellaisen, josta löytää etsimänsä ilman, että koko       laukullista tarvitsee purkaa esim. auton tuulilasin päälle)
7. Kietaisumekko (voisi olla mustan sijaan vaikka joku printti)
8. Neuletakki 
9. Neulepaita
10. Kello (asusteeksi ja aikaa näyttämään)

Ohessa muutamia hyviä vaihtoehtoja vastuullisista vaatteista, täydentämään minun työvaatekaappia: 
Armed Angels Greta Kauluspaita

Tässä olisi myös varteenotettava vaihtoehto, mutta vaatisi ompelutaitoisen. Auttaisikohan äiti?

Named Quinn kauluspaita
Tämä olisi kiva malli itse ommeltavasta kietaisumekosta, kankaaksi voisin vaan valita jonkun muun värin kuin mustan, ehkäpä jonkun printtikuvion. Mustia (vastuullisia) mekkoja minulla alkaa olla jo useampi. Musta on kyllä aina tyylikäs, varma valinta, mutta hieman lisää väriä vaatteisiini olisi kyllä kiva juttu.

Named DIY 
Olivia Jersey wrap dress
Toimistoon sopisi hyvin Alpan harmaan sävyinen Kaunotar neulepaita. Tämä neulepaita sopisi hyvin niin farkkujen, mustien housujen tai hameen kaveriksi. Harmaa neule olisi helppo muunnella erilaisin asustein.
Alpa Kaunotar neule
Tumman siniset farkut ovat loistava valinta töihin ja nämä Kings of Indigo merkin slim fit farkut toimisivat hyvin työhousuina. Tosin sopisivat nämä hyvin myös vapaa-aikaan. Näihin olisi helppo yhdistää esimerkiksi yllä olevat valkoinen kauluspaita ja harmaa neule sekä yhdessä että erikseen. 
Kings of Indigo K.O.I.
Glory Blue super slim farkut



Terkuin, 
Mrs. HeyDahl

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti