maanantai 2. helmikuuta 2015

MoiMoi Helmikuu

HeiHei tammikuu ja MoiMoi helmikuu! Tänään esittelyssä espanjalais-suomalainen asusteita valmistava MoiMoi yritys. MoiMoin takana ovat Raquel Alonso Miranda ja Kalle Järveläinen. MoiMoin ideologiana on suunnitella ja valmistaa ajattomia, laadukkaita asusteita, joiden valmistuksessa pyritään mahdollisimman eettiseen ja ekologiseen tuotantoon. 

Käsityönätehdyissä koruissa on käytetty suomalaista koivua. Nahkatuotteet valmistetaan kasviparkatusta nahasta: poronnahka tulee Suomen Lapista, lehmännahka Espanjasta. Kasviparkkaus on kemikaalista käsittelyä paljon ympäristöystävällisempi vaihtoehto. Kasviparkatut nahkatuotteet myös ikääntyvät kauniimmin kuin kemikaalisen käsittelyn saaneet tuotteet. Nahkatuotteiden alkuperään kannattaa siis kiinnittää huomiota. 

MoiMoin laukut valmistetaan Keski-Suomessa pienessä perheyrityksessä ja korut valmistetaan käsityönä Helsingin studiolla. Suomi-tuotteita siis.

Omia suosikkituotteita ovat erityisesti nämä seuraavat MoiMoin tuotteet. Näiden kuvien myötä toivottelen mukavaa alkanutta helmikuuta!

Terkuin,
Mrs. HeyDahl 


DIAMANTE necklace big Pink
DIAMANTE kaulakoru

DIAMANTE earrings glossy Emerald
DIAMANTE korvakorut
PEPA mosaico
PEPA mosaico kukkaro

ROSEMARY leather
ROSEMARY nahkalaukku

NIKO leather keychain
NIKO avaimenperä
                                                                                  
          LOLA leather
LOLA nahkalaukku           

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti