perjantai 30. tammikuuta 2015

Uhana Design ja vetoomus suomalaisen työn puolesta

Tänään ajattelin esitellä hieman vaatemerkkiä Uhana Design. Tamperelaisen vaatemerkin Uhana Designin perustivat Mira Vanttaja ja Hanna Virkamäki-Repo vuonna 2012. Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Osa tuotteiden kankaistakin kudotaan Suomessa. Vaatteet ovat laadukkaita ja niissä on leikkimielistä otetta, vähän pilkettä silmäkulmassa. 

Uhana Designin tuotteita saa hankittua mm. Weecos verkkokaupan kautta. Tässä muutamia mun suosikkivaatteita Uhana Design mallistosta.


Uhana Design Katla-hame
https://www.weecos.com/sites/default/files/styles/large/public/items/uhana-design/huppumekkoleggarit2_1.jpg?v=1421054854&itok=6gEaTADH
Uhana Design Katla-mekko
Uhana Design Huulet-toppi

Uhana Design college mekko
Uhana Design Karkkipäivä-collegemekko

Uhana Design Huulet-kangaskassi
Minusta on hienoa, että on olemassa suomalaisia vaatemerkkejä, jotka suunnittelun lisäksi valmistetaan Suomessa. Meidän kuluttutajien pitäisi olla ostopäätöksillämme tukemassa juuri suomalaista työtä, jotta kotimaassa valmistettuja vaatteita on jatkossakin mahdollista saada. Tämä on vetoomus suomalaisen työn puolesta, kun seuraavan kerran olet ostamassa jonkin uuden vaatteen, kiinnitä huomiota tuotteen alkuperään. Mikäli kyse ei ole Suomessa valmistetusta tuotteesta, selvitä millaisia kotimaisia vaihtoehtoja sinulla olisi.

Minkä kotimaisen tuotteen sinä olet viimeksi hankkinut? Kommentoikaahan, onko kyseessä ollut vaate, käyttöesine, koru tai joku muu tuote. Itse olen viimeisimpänä ostanut Peltosen valmistamat sukset ja Nevertex merkkisen pipon.



  
Näiden kotimaisten tuotteiden esittelyn myötä, kohti viikonloppua. Mukavaa viikonloppua ja muistakaa ulkoilla!

Terkuin,
Mrs. HeyDahl

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti