keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Makeat salmiakki asusteet

Tämän päivän teemaksi ajattelin Salmiak Studion valmistamia nahka-asusteita. Salmiak Studio on tamperelainen laukkuja ja koruja valmistava yritys. Tuotteissa hyödynnetään kierrätys- ja ylijäämämateriaaleja, ja tuotteet valmistetaan käsityönä Tampereella Pyynikin vanhalla trikootehtaalla. Salmiak Studion tuotteet ovat siis todellista ekologista Suomi designia. 

Sitten muutamia makupaloja kuvien muodossa.


Leather Web detail laukku pellavaa ja kierrätysnahkaa
Leather Detail olkalaukku harjasmokkaa ja nahkaa
Nida rannekoru kierrätysnahasta
Valkoiset korvakorut
Chevron rannekoru 
Salmiak Studion tuotteet suunnitellaan kestäviksi ja ajattomiksi. Tuotteet esim. laukut ovat monikäyttöisiä, sillä olkalaukkuja voi käyttää myös clutchina. Korva- ja rannekoruja saa myös useana eri värisenä. Kannattaa käydä verkkokaupassa katsomassa. 

Hinnat ovat mielestäni Suomi-design tuotteiksi varsin kohtuulliset: laukut ovat 59-169 euroa, korvakorut 17 euroa ja rannekorut parinkymmenen euron luokkaa. Ja mikä parasta nämä tuotteet ovat laadukasta, suomalaista käsityötä.

Itselläni on hankintalistalla ainakin Nida nahkarannekoru valkoisena ja musta Leather Detail olkalaukku. Valkoinen nahkarannekoru näyttää varmasti hyvältä kesällä hieman päivettyneellä iholla ja nahkalaukku toimisi hienosti clutchina iltariennoissa.  

Terkuin,
Mrs. HeyDahl

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti