torstai 16. heinäkuuta 2015

Luottolaukku

Esittelen tänään tämänhetkisen suosikkilaukkuni, joka on Salmiak Studion musta Leather Detail laukku. Sain laukun toukokuussa synttärilahjaksi ja siitä lähtien laukku on ollut lähes päivittäisessä käytössä. Olen käyttänyt laukkuani enimmäkseen olkalaukkuna, mutta myös cluthina iltamenoissa. Monikäyttöinen Leather Detail laukku sopii niin arkeen kuin juhlaan. 

Leather Detail Laukku on juuri sopivan kokoinen tärkeimmille tavaroille eli siihen mahtuu hyvin lompakko, avaimet, puhelin sekä tärkeimmät meikit. 

Leather Detail laukun materiaalina on tukevaa rami-kangasta sekä kierrätysnahkaa. Rami-kangas on pellavankaltaista kuitua, joka tunnetaan myös Kaukoidän pellavana. Laukun kierrätysnahka on vintage nahkatakeista. Leather Detail on kotimainen laukku, sillä se on valmistettu Suomessa, Tampereella. 


Laukku - Salmiak Studio Leather Detail


Laukku - Salmiak Studio Leather Detail
Mekko - Kirpparilöytö
Huivi - Vintage huivi
Lasit - Ralph Lauren
Legginsit - Lidl Esmara
Varvassandaalit - Guess

Huivi turbaanina - Vintage huivi
Aurinkolasit - Alexander McQueen
Neuletakki - kirpparilöytö
Luottolaukku sopii moniin eri asuihin, kantaa tärkeimmät tavarat ja kaunistaa asun kuin asun. Hyvä, laadukas laukku kestää hyvin aikaa sekä pelastaa pienet ja suuret asukriisitkin. Leather Detail laukku on minulle todellinen luottolaukku. 

Luottolaukkuja on hyvä olla muutamiakin erikokoisena. Minulla on nyt hakusessa iso, musta, laadukas nahkalaukku, johon mahtuisi kannettava tietokone tai vaikkapa tavarat viikonloppureissulle. Laukun tulisi olla vastuullisesti valmistettu ja mielellään kotimaista tuotantoa. Otan mielelläni vinkkejä vastaan laadukkaista, vastuullisesti valmistetuista nahkalaukuista. Ties vaikka minulla on kohta uusi luottolaukku. 

Terkuin,
Mrs. HeyDahl

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti