keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Poola Kataryna

On jo heinäkuu ja kesä pitkällä, mutta odottelen edelleen lämpimiä kesäpäiviä, ja muistelen kaiholla viime kesän helteitä. En menetä kuitenkaan vielä toivoa kunnon kesäkeleistä. Olen ollut viime aikoina hieman lomailemassa Kainuussa, joten blogi on valitettavasti elänyt pientä hiljaiseloa, pahoittelut siitä. Nyt on siis aika ryhdistäytyä ja esitellä taas kotimainen, vastuullinen vaatemerkki.  

Tänään olisi vuorossa Poola Kataryna, jonka on Paula Katariina Kasurisen oma vaate- ja asutemerkki. Merkki on perustettu vuonna 2010, ja suunnittelun lähtökohtana ovat ajattomuus, eettisyys ja funktionaalisuus.  Poola Kataryna malliston tuotteet ovat leikkisiä ja näyttäviä. Mallistossa on vaatteiden lisäksi koruja ja puuhenkareita, joista jälkimmäisissä esiintyvät suunnittelijan omat sukulaislapset. 

Miio - poikahenkari

Näitä ihania koivusta valmistettuja henkareita ei raaskisi piilotella vaatekaappiin, vaan niihin olisi kiva ripustaa vaatteet näkyville. Suloisuuden lisäksi henkarit ovat suomalaista työtä, sillä henkarit valmistetaan Helsingissä. 

Poola Kataryna malliston vaatteet valmistetaan vastuullisesti Virossa. Kevät-Kesä 2015 mallistossa on rohkeita printtejä, kultaa, kissoja ja hauskoja örkkejä. Tässä muutamia näytteitä kevät-kesämallistosta:

Solmu mekko

Mimosa mekko

Caipirinha Kimono

Calimocho mekko

Daiquiri mekko

Pina Colada tunika

Kaikki kevät-kesämalliston tuotteet ovat valmistettu Virossa ja kankaat ovat painettu Suomessa. Materiaaleina on käytetty kotimaista vaateteollisuuden ylijäämäkankaita sekä turkkilaista GOTS sertifioitua jersey kangasta.  

Poola Kataryna mallistoon kuuluu myös korva-, kaula- ja rintakoruja. Hankin itselleni Nyckeridae hapsukorvakorut Fair Made Finland tapahtumasta, joista olenkin kirjoittanut aiemmin pariinkin otteeseen kuvien kera. Pidän hapsukorviksista todella paljon, ja ne ovatkin korvissani usein tärkeissä tilaisuuksissa. Arkikäyttöön en ole niitä vielä ottanut, sillä hieman alle 2-vuotias poikani saattaisi olla niistä myös kovin kiinnostunut. 

Kaikki Poola Kataryna korut valmistetaan Suomessa. Koruihin pääset tutustumaan klikkaamalla tästä. Poola Katarynan tuotteita voi hankkia verkkokaupasta sekä useiden jälleenmyyjien kautta, joista löydät tarkemmin tietoa täältä. Poola Kataryna malliston tuotteet sopivat hyvin henkilöille, joilla on pilkettä silmäkulmassa, eivätkä ota elämää liian vakavasti. 


Heinäkuunterkuin,
Mrs. HeyDahl

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti