torstai 13. elokuuta 2015

Design Palet

Tänään hypätään sisustamisen maailmaan ja esittelen teille suomalaisen design yrityksen nimeltään Design Palet. Design Palet sai alkunsa vuonna 2009 tekstiiliartesaani ja muotoilija Kirsi Niemelän toimesta. Ensimmäinen mallisto lanseerattiin keväällä vuonna 2010. Inspiraatio mallistoon löytyi suomalaisesta korpimetsästä. 

Design Palet tuotteet valmistetaan Suomessa käsityönä pienerinä kysynnän mukaan. Materiaaleina käytetään bambua, luomupuuvillaa sekä pellavaa. Ekologisuus huomioidaan hyvin, sillä materiaalit hyödynnetään mahdollisimman hyvin niin, että leikkuujätteen määrä minimoidaan. Lisäksi tyynyjen sisus on kotimaisista PET-pulloista kierrätettyä Eco Soft vanua ja raheissa on kotimainen, kierrätettävä EPS-runko. Kaikki bambu- ja luomupuuvillakankaat kudotaan Orivedellä ja lisäksi kankaiden printit painetaan käsin Suomessa. 

Tässä muutamia upeita sisustusjuttuja, jotka kelpuuttaisin omaan kotiini milloin vaan. Sävymaailmakin olisi juuri täydellinen, sillä meillä on sisustussävyinä mustaa, valkoista ja harmaata. Asumme maalla, joten metsäteemakin sopisi paremmin kuin hyvin. 
HALKO tyyny

Halko tyyny

HALAUS PÖLLÖTYYNY

Pöllö halaustyyny


KAARNA tyynynpäällinen

Kaarna tyynynpäällinen


VUOSIRENGAS- TYYNY

Vuosirengas tyyny

Aika makeita sisustusjuttuja, vai mitä? Sisustustyynyjen lisäksi Design Palet tuotteita ovat mm. upeat tarjottimet ja rahit. 
PÖLLIRAHI

Pöllirahi


PÖLLÖ TARJOTIN

Pöllö - tarjotin

HAVU cocktailtarjotin

Havu Cocktail - tarjotin


Lisää Design Palet tuotteita löydät klikkaamalla tästä. Design Palet on mukana Habitare messuilla 9.-13.9. Design käsityökorttelissa (osasto 3 b59) ja 
I Love Me messuilla 16.-18.10. Itse en valitettavasti ehdi Habitare messuille, mutta I Love Me - messuilla olisi minunkin tarkoitus vierailla. 

Tykkään itse yhdistellä sisustuksessa uutta ja vanhaa eli moderneja ja perinteisiä elementtejä. Meillä on mm. Iskun modernin kulmasohvan seurassa vanha keinutuoli ja 1950- luvun lipasto. Eteisessä meillä on vanha entisöity sukuni puupenkki, joka on matkannut evakkoretken Karjalasta. 

Sisustusjutuista minun on tarkoitus kirjoittaa jatkossa enemmän ja esittelen varmasti myös hieman kotini sisustusta. Syksy on mukavaa aikaa uudistaa ja ehostaa kotia. Onko sinulla millaisia sisustushaaveita tulevaan syksyyn? Aiotko kenties toteuttaa osan sisustushaaveistasi?

Sisustusterkuin,
Mrs. HeyDahl

2 kommenttia:

  1. Olen aiemminkin törmännyt, mutta en hankkinut mitään. Nyt tuo Kaarna-tyyny alkoi kummasti puhuttelemaan...

    http://www.thewildethings.com

    VastaaPoista
  2. Meilläkään ei ole vielä Design Palet tuotteita, mutta se asia korjaantuu varmasti piakkoin. Tykästyin kovasti kauniisiin printteihin ja sävymaailmaan. Iso plussa on myös tuotteiden kotimaisuus.

    VastaaPoista