tiistai 11. elokuuta 2015

Synttärihumua

Elokuu on pian jo puolivälissä, ja kesä on vihdoin viimein, kelien puolesta, alkanut. Tovi on vierähtänyt edellisestä blogipostauksesta, sillä olen ollut kovasti kiireinen. Tyttäreni täytti elokuun alussa seitsemän vuotta ja synttäreiden järjestely piti kiireisenä elokuun ensimmäiset päivät. Kirjoitankin tänään hieman synttärijuhlista.

Tyttäreni on Monster High fani, joten juhlimme hänen toiveiden mukaisesti tänä(kin) vuonna Monster High teemalla. Ensin oli vuorossa juhlat, jossa olivat mukana sukulaisia, lähimpiä ystäviä sekä tärkeät kummit. Virallisena syntymäpäivänä oli vuorossa kauan odotetut kaverisynttärit. Kaverisynttäreiden jälkeen kahviteltiin vielä muutaman tärkeän juhlavieraan kanssa. 


Makeita ja suolaisia synttäriherkkuja






Kaverisynttäreillä Monster High teema jatkui. Ohjelmassa oli yhdistetty aarteenetsintä- ja seikkailurata, joka oli lasten innosta päätellen ihan onnistunut. Täytyy myöntää, ettei ollut ihan helppoa miettiä sopivaa seikkailurataa joukolle 5-7 vuotiaita. Juhlien ehdoton vetonaula oli 25 metrin vaijeriliuku, joka laitettiin pihaamme juuri ennen synttäreitä. Lapset laskivat siitä lukuisia kertoja ja vähän me aikuisetkin. Ikinä ei pidä kasvaa liian aikuiseksi, vai mitä?

Monster High kakku

Juhlien jälkeen väsynyt, mutta onnellinen äiti.

Mekko - Tommy Hilfiger
Hiuspanta - tyttäreltä lainattu
Glitter sydäntarra - Tiger

Synttäripäivän auringonlasku

Viimeiset seitsemän vuotta ovat menneet todella vauhdilla. Tuntuu, että tytär syntyi ihan hetki sitten ja onkin ensi viikolla aloittamassa koulutaivalta. Jännittävä syksy ja uuden alku on siis meillä edessä. 

Toivotan kaikille uusille ja vanhoille koululaisille iloista ja turvallista kouluvuotta!

Terkuin,
Mrs. HeyDahl

P.S. Tein äskettäin blogilleni ensimmäisen oikean bannerin, mitä pidätte siitä? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti