keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Päivän asu ja smoothie resepti

Tänään on ollut kaikin puolin loisto päivä: aurinko on paistanut ja olen viettänyt aikaa ystävien kanssa. Lisäksi päivän asuni on ollut ihan nappivalinta tähän aurinkoiseen syyskuun päivään. 

Tämän päivän asuni on melkein kokonaisuudessaan hankittu kirpparilta. Ostin kesällä kirpparilta hauskat harmaat shortsit, jotka sopivat hyvin syksyn keleihin. Pidin shortseja ekaa kertaa viime viikonloppuna perheen kesken tehdyllä miniristeilyllä, ja tykästyin shortseihin niin paljon, että ne oli saatava jalkaan heti pesun jälkeen. 

Asun musta trikoopaita on hankittu kirpparilta. Shortsit ja musta paita saivat tänään seurakseen lahjaksi saadun vintage huivin, Calvin Klein Jeans farkkutakin sekä mustat nilkkurit. Nilkkurit hankin viime syksynä Ideaparkista, mutta merkki on kulunut pois enkä muista minkä merkkiset ne ovat. 




Farkkutakki - Calvin Klein
Shortsit - kirpparilöytö

Laukku - Salmiak Studio


Päivän asusta nyt aiheeseen välipala, joka tänään oli smoothie. Rakastan erilaisia smoothie reseptejä, joista suurin osa sisältää maitorahkaa. Olen viime aikoina kokeillut "maidottomia" smoothieita ja käyttänyt maitorahkan sijaan mantelimaitoa. Mantelimaito on ollut hyvää vaihtelua normi smoothielle. Jaan nyt teille oman tämän päiväisen smoothien reseptin.


Mantelimaito smoothie

2,5 dl Mantelimaitoa (esim. maukeuttamaton Alpro mantelimaito)
1 rkl kurpitsansiemeniä
1 rkl vehnäleseitä
n. 2,5 dl pakastemansikoita

Lisää kaikki ainekset blenderiin ja anna aineksien sekoittua kunnolla. Kaada smoothie lasiin ja nauti! 

Koska käytin makeuttamatonta mantelimaitoa, smoothiesta ei tule kovin makeaa. Mikäli olet makean ystävä, voit lisätä maun mukaan sokeria tai makeutusainetta esim. Steviaa.  




Terkuin,
Mrs. HeyDahl

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti