torstai 3. syyskuuta 2015

Siivouspäivän löydöt

Siivouspäivää vietettiin elokuun viimeinen lauantai eli 29.8. ja monet kauppasivat silloin ylimääräisiä tavaroitaan kirpputorilla joko erilaisissa tapahtumissa ja omilla pihoilla. Itse kävin asiakkaana kaverini kirpparilla melkein tuossa naapurissa ja tuli tehtyä paljon hyviä löytöjä. 

Tässä niistä muutama esittelyssä:


Marc O'Polo nilkkurit

Nämä Marc O'Polon nahkaiset nilkkurit olivat heti todella hyvät jalkaan, vaikka kenkien koko on 39 ja normaalisti kenkäni ovat kokoa 38 tai viime aikoina jostain syystä jopa 37. Onneksi sovitin niitä jalkaan "väärästä koosta" huolimatta. Nilkkureiden kapealestinen malli toimi minulla ja tuli tehtyä kaupat. 

Laitoin nilkkureihin kotona irtopohjalliset ja nyt ne odottavat eteisessä todellisia syksyn kelejä. Pitää muistaa vielä suojata kengät nahansuoja-aineella ennen käyttöönottoa. Kaverini oli käyttänyt kenkiä vain muutaman kerran, joten ne ovat uudenveroiset. Nämä ovat todellinen löytö minulle. 

Tykkään kirjoista ja luen paljon, joten muutama kirja tuli myös hankittua. Noora Shinglerin Marjoja & Maskaraa kirjaa olen selaillut joskus ja tykästyin siihen heti. Hankittuani sen itselleni, pääsin vasta kunnolla perehtymään siihen. Kirja on todella mielenkiintoista luettavaa. Olen kohta lukenut koko kirjan ja saanut siitä paljon ajateltavaa. Tykkään erityisesti reseptiosuudesta, joiden ihanan kuuloisia reseptejä täytyy ehdottomasti pian testata. 

Tuntuu hurjalta ajatella miten paljon (turhia ja vaarallisiakin) kemikaaleja on meidän nauttimassa ravinnossa ja kosmetiikassa. Tekee mieli alkaa entistä tarkemmin syynäämään oma ja koko perheen ruokavalio sekä uusimaan kosmetiikkavarasto entistä luonnonmukaisempaan suuntaan. 

Tuomas Kyrö Kunkku on minulla vielä lukematta ja aloitan sen heti, kun saan pahimman opiskelukirja suman luettua läpi. Kyrön Mielensäpahottaja kirjan luettuani, odotan innolla, että pääsen Kunkku tarinan pariin. Kyröllä on hauska tyyli kirjoittaa: Mielensäpahoittaja kirjaa lukiessani nauroin välillä ääneen. 


Koska olen lukutoukka, luen paljon myös lapsilleni. Tytär on nyt ensimmäisellä luokalla ja harjoittelee itse lukemista. Löysin pojalleni kaksi hauskaa kirjaa: Riku, Roope ja Ringo Lentävät Kuuhun ja Ketterä Kilpa-auto. Kunnaksen kirjan avaruustarinaa pääsee kuulemaan myös tyttäreni. 


Ostin vielä kaksi paitaa pojalleni sekä yhden leluauton, johon poikani tykästyi. Tuli tehtyä edullisesti paljon hyviä löytöjä. Lisäksi kaverini pääsi eroon muutamasta ylimääräisestä tavarasta. Todellinen WIN-WIN tilanne. 

Terkuin,
Mrs. HeyDahl

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti