torstai 17. syyskuuta 2015

Syyskuiset synttärit

Minut on pitänyt kiireisenä viime päivinä opiskelut ja poikani synttärijärjestelyt. Juhlimme hieman etukäteen viime sunnuntaina poikani 2-vuotis synttäreitä. Täytyy taas todeta, että lasten kanssa huomaa miten nopeasti aika menee ja vuodet vierivät. Vastahan poikani syntyi ja nyt täytti jo kaksi vuotta. 

Juhlapäivänä sää oli onneksi aurinkoinen ja melko lämmin, joten osa juhlijoista saattoi nauttia kahvia ja pöydän antimia ulkonakin. Tässä on muutamia kuvia juhlapäivän sekä suolaisista että makeista tarjottavista.


Kinkkuvoileipäkakku
Lohikupolikakku ja Jauheliha-TexMex piirakkaa
Mutakakku, Domino keksejä ja karkkeja
Mustikka-vadelmapiirakka
ja vaahdotettu Vaniljakastike
Vähän suolaista ja makeaa 
Lakritsifrutti kakun ohje on Kinuskikissan leivontakirjasta. En onnistunut tekemään yhtä kaunista kakkua, mutta hyvää se kuitenkin oli.
Kauniin koristelun Ässä Mix karkeista kakkuun teki tyttäreni. 

Autokakku 2-vuotiaalle
Voileipäkakun ja Autokakun valmisti äitini, loput tarjottavat pyöräytin itse. Olin kerrankin osannut varata juuri sopivan määrän tarjottavia. Herkkuja jäi hieman yli, mutta ei niin paljon, että olisimme joutuneet koko tämän viikonkin niillä herkuttelemaan. Minua kauhistuttaa ruuan heittäminen roskiin, joten on hyvä ettei kakkuja ym. tarjottavia jäänyt liikaa ylimääräiseksi roskista ruokittavaksi. 

Synttärijuhlat olivat hauskat. Oli ihana saada juhlistaa pojan tärkeää päivää yhdessä sukulaisten, kummien ja ystävien kanssa.


DIY koriste lahjanarusta ja kartongeista


Terkuin,
Mrs. HeyDahl



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti