tiistai 1. syyskuuta 2015

Kiss from KIKS

Syyskuu käynnistyi tänään ja syksy lähestyy kovaa vauhtia. Minua se ei haittaa, sillä rakastan syksyä. Jokaisessa vuoden ajassa on omat hyvät puolensa ja niin myös syksyssä. Yksi hyvä puoli on ihanat syysvaatteet. 

Esittelen tänään oman syksyn suosikkiyhdistelmän: mekon ja saappaat. Valitsin KIKS merkin Kiss mekon ja Minna Parikka merkin Bizarre Boot saappaat. Hankin Kiss mekon yhdessä uuden syystakkini kanssa elokuussa ja tykkään mekosta todella paljon, vaikka se on vasta ensimmäistä kertaa päällä. 



Kiss mekko on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, Oulussa. Mekon materiaali on trikookangas, joka on tekstiiliteollisuuden ylijäämämateriaalia. Mekossa on syksyyn sopivasti pitkät hihat. Mekko on malliltaan A-linjainen, joten se sopii monelle eri vartalotyypille. 


Tästä rennosta mekosta tulee varmasti yksi suosikkimekoistani. Tuli hankittua jälleen kerran musta mekko, mutta pienellä twistillä huulikuvion kera. 



KIKS Kiss mekko
Ralph Lauren silmälasit


Minna Parikan Bizarre boot saappaat on hankittu useampi vuosi (ehkä viisi) vuotta sitten ja ovat edelleen kovan käytön jälkeen huippukunnossa. Nämä ovat olleet jokaisen euron arvoiset. 





Minulla on nyt ilo tarjota teille ihanille lukijoilleni 10 % alennuksen KIKS mallistosta. Alennuksen saa kun tekee tilauksen puhelimitse numerosta 
+358 44 5585 275 tai sähköpostilla katja@kiks.fi ajalla 1.-13.9.2015 ja mainitsemalla koodin "FinnEcoStyle"
KIKS tuotevalikoiman näet klikkaamalla tästä.
Tervemenoa tutustumaan KIKS mallistoon ja ostoksille. 


Ihanaista syksyn alkua!

Syysterkuin,
Mrs. HeyDahl

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti