keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Pre Helsinki

Tänään käynnistyi viisi päiväinen suomalaisen muodin tapahtuma Pre Helsinki. Keskiviikosta sunnuntaihin (20.-24.5.2015) Helsingissä on useita muotinäytöksiä, mallistojen esittelyjä sekä mahdollisuus ostaa suomalaista muotia. Mukana tapahtumassa on mm. Lepokorpi, Sasu Kauppi, R/H, Samuji, ensaemble, Laura Juslin, Satu Maaranen ja Elina Määttänen. 




Pre Helsinki tapahtuman tarkoitus on saada näkyvyyttä suomalaisille vaatesuunnittelijoille kansainvälisillä markkinoilla. Yhtälailla se on hyvä tilaisuus tuoda esiin suomalaista muotia meidän kotimaisten kuluttajien nähtäville. Osa tapahtumista on vain kutsuvieraille, mutta suurin osa tapahtumista ovat avoimia kaikille ja vieläpä ilmaisia. Nyt on siis hyvä tilaisuus tutustua kotimaisiin suunnittelijoihin ja heidän tuotantoonsa. Tarkempi ohjelma löytyy klikkaamalla tästä

Kiinnostavimpia tapahtumia ovat mielestäni Marimekon muotinäytön Esplanadin puistossa perjantaina 22.5. klo 11.30, 12.30, 15.30 ja 17.00 sekä R/H liikkeen laulaja Iisan keikka vaatekaupassa perjantaina 22.5. klo 11.30. R/H liike löytyy osoitteesta Fredrikinkatu 18, Helsinki. 

Pre Helsinki kauppa löytyy tapahtuma-aikana osoitteesta Uudenmaankatu 4-6, Helsinki ja on avoinna klo 11-19. Kaupasta on mahdollista hankkia uniikki- ja näytekappaleita Lepokorven, Sasu Kaupin, R/H:n, Samujin, ensaemblen, Laura Juslinin, Satu Maarasen ja Elina Määttäsen mallistoista. 


Itselläni osallistuminen on vielä epävarmaa Pre Helsinki tapahtumaan, sillä kalenteri on tällä viikolla melkoisen täynnä. Toivon löytäväni jonkun päivän, jolloin ehtisin suuntaamaan kohti Helsinkiä ja suomalaisen muodin tapahtumaa. 

Terkuin,
Mrs. HeyDahl

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti