lauantai 16. toukokuuta 2015

Ravintolapäivä ja Punatut Huulet

Tänään 16.5. vietetään Ravintolapäivää, jolloin kuka tahansa voi perustaa päiväksi oman ravintolan tai kahvilan. Kävin itse aamupäivällä ystävän ja lasten kanssa kahdessa Pop up-kahvilassa nauttimassa suolaisia ja makeita herkkuja sekä kahvia. Edes kolea keli ei onnistunut pilaamaan mukavaa aamupäivää. 



Tänään 16.5. monet naiset punaavat huulensa Huulipunavallankumouksen kunniaksi. Niin myös minäkin. Huulipunavallankumousta vietetään naisten sydän- ja hengitysterveyden huomioimiseksi eli siis todella tärkeän asian vuoksi. 

Olen kuitenkin enemmän huulikiilto- kuin huulipunatyyppiä. Omistan vain yhden huulipunan Lumene merkiltä ja sitä tulee käytettyä todella harvoin. Huulikiiltoja käytän viikoittain, mutten niitäkään joka päivä. Kun tänään punasin huulet Huulipunavallankumouksen vuoksi, en tuntenut oloani kovinkaan kotoisaksi. Onkohan huulipunani väri kenties väärä? Nykyinen punani on melko huomionhakuisen sävyinen ja ehkä siksi väärä sävy minulle. Huulipuna vaihtui päivänmittaan huulikiiltoon, joten ehkä kiillot ovat enemmän minun juttu.

Päällä kirpparilöytötoppi
Huulilla Lumene Wild Rose  
Volume Lip Gloss huulikiilto
Tiesitkö muuten, että joka päivä huulipunaa käyttävä nainen syö elämänsä aikana pari kiloa huulipunaa?!? Melkoinen määrä. Siitä tuleekin mieleen, olisikohan hyvä hankkia vain luonnonkosmetiikan kriteerit täyttävä huulipuna, synteettisiä ainesosia sisältävien huulipunien sijaan? 
Lily Lolo Lipstick
Voisin antaa siis huulipunalle vielä mahdollisuuden ja hankkia jonkun luonnonkosmetiikkamerkin huulipunan nuden sävyisenä ja alkaa totutella pikku hiljaa värikkäämpiin sävyihin. 

Toivottavasti olette päässeet tänään johonkin Pop up ravintolaan tai kahvilaan nauttimaan herkuista. Vielä ei ole liian myöhäistä punata huulia tärkeän asian vuoksi. Mukavaa viikonloppua!

Terkuin,
Mrs. HeyDahl

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti