keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Miun vaatteet

Sateinen keskiviikko sotki minun päivän suunnitelmat viettää koko päivä ulkona rikkaruohoja repien (meillä niitä riittää). Kiitos sateen nyt on hyvä aika kirjoittaa ja esitellä kotimainen vaatemerkki Miun. Miun malliston suunnittelija on Ilona Hyötyläinen


Miun vaatteet on valmistettu eettisesti piensarjoina Hämeenlinnassa ja Tuusulassa sekä Tallinnassa. Jokaisen Miun-malliston taustalla oma oma tarinansa, joka näkyy kuoseissa sekä leikkauksissa. Miun kuosit ovat Hyötyläisen omaa käsialaa ja ne painetaan Aitoossa. Miun merkille on tärkeää tietää kuka, missä ja miten tuotteet ovat valmistettu. Malliston materiaaleiden leikkuuhukkaa pyritään minimoimaan leikkuusuunnittelulla ja hyödyntämällä ylijäämäkankaat esimerkiksi asusteisiin. Eettisyys ja ekologisuus ovat Miun malliston kantavia teemoja. 


Tässä muutamia Miun merkin vaatteita:
Tunne dress
Tunne Mekko
Kaftan printed dress
Kaftan printed mekko
Fontane jersey dress
Fontane jersey mekko
Purje skirt
Purje hame

Sekaisin jersey dress
Sekaisin jersey mekko

Miun mallistossa on ihania vaatteita myös tytöille.

Rimpsu red
Pompula paita ja Rimpsu hame
Mama
Mama mekko
Miun malliston vaatteita saa tilattua Miun verkkokaupasta, johon pääset klikkaamalla tästä. Tällä hetkellä verkkokaupassa on paljon tuotteita alennetuin hinnoin, joten kannattaa käydä tutustumassa ja hankkimassa mekko vaikkapa kesäjuhliin. 

Miun malliston vaatteet ovat naisellisuutta korostavia ja ajattomia. Miun mekot ovat varmasti tyyliltään ajankohtaisia vielä vuosien päästäkin. Miun mekko on siis hyvä sijoitus vastuulliseen ja kotimaisuutta arvostavaan vaatekaappiin.

Terkuin,
Mrs. HeyDahl

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti