torstai 18. kesäkuuta 2015

Kielo Clothing

Juhannus lähestyy kovaa vauhtia ja sääkin on ihan perinteinen eli hyytävän kylmä ja sateinen. Tekee mieli laittaa takka päälle ja villasukat jalkaan. Toivottavasti sää selkiintyy, kun juhannus virallisesti huomenna alkaa. Talviturkki taitaa jäädä edelleen minulle, sillä järveen en taida vielä uskaltautua.
Kotipihan kieloja kesäkuussa 2015
Näin juhannuksen ja kukkivien kielojen kunniaksi, ajattelin tänään esitellä suomalaisen, vastuullisen vaatemerkin nimeltään Kielo Clothing. Kielo Clothing on Niina Särmä-Hintikan perustama vaatealan yritys, joka valmistaa ajattomia ja vastuullisia vaatteita laadukkaista materiaaleista. Vaatteet valmistetaan käsityönä pienessä vaatestudiossa Helsingissä. 


Kielo Clothing vaatteiden materiaaleina käytetään luomu ja GOTS-serfitioitua silkkiä, joka on tuotettu vastuullisesti Itä-Intiassa. Global Organic Textile Standard (GOTS) sertifikaatti takaa, että koko kankaan tuotantoketju on vastuullinen ja reilu. Silkki kerätään silkkitoukista niitä vahingoittamatta, eikä silkkitoukkien kasvatuksessa ole käytetty kemikaaleja. Vain luonnonmukaisesti viljellyt luonnonkuidut (vähintään 95%) voivat saada GOTS-sertifikaatin.  

Polyphemus_Moth_Antheraea_polyphemus

Kielo Clothing vaatteita voi tilata yrityksen verkkokaupasta. Tässä esittelyssä ajattattomia Kielo Clothin silkkimekkoja.
Stella dress

Stella

Nikolina

Miriam

Norma dress

Norma

Silkkinen mekko olisi mitä ihanin päällä kesähelteillä. Uskon, että saamme vielä nauttia helteistä tänä kesänä, vaikka se nyt vähän kaukaiselta ajatukselta tuntuukin. 

Hauskaa juhannusta!

Terkuin,
Mrs. HeyDahl

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti