sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Kirpparilöytöjä

Kirppareilla kiertely on hauska harrastus: joskus tekee todella timanttisia löytöjä edullisesti. Välillä tulee vastaan tietenkin kertoja, jolloin mitään kivaa ei löydy ja kirpparilta lähtee tyhjin käsin, mutta usein onnistaa. Ajattelin tänään esitellä hieman omia kirppislöytöjäni. Tässä muutamia esimerkkejä.
Musta haalari kirppislöytö
Korvakorut Poola Kataryna
Aurinkolasit Alexander McQueen
Leopardikuvioinen toppi on yksi suosikeistani
Valkoinen lyhythihainen jakku -
molemmat kirpparilöytöjä muutamalla eurolla
Niittikoristeltu pusero kirpparilöytö
Asusteita kannattaa etsiä kirpparilta, sillä usein ne ovat hyvin edullisia ja siistejä juttuja voi tulla vastaan. Itse olen löytänyt ihania koruja, laukkuja sekä vöitä ja huiveja hyvinkin edullisesti. Tässä muutamia löytöjäni.
Leopardikuvioinen iltalaukku -
viime kesän kirpparilöytö

Iso värikäs huivi oli löytö
tyttären joulumyyjäistenkirpparilta
Pilkkuhuivi maksoi vain 0,10 € ja on yksi
suosikkiasusteistani.
Pitkät helmet - kaikki kirpparilöytöjä
Kirppurutorit ovat usein niin täynnä tavaraa, että ihan kaikkia pöytiä ja rekkejä ei jaksa kiertää läpi. Kirpputorilla näkee, että vaatteita ostetaan kaupoista hetken mielijohteesta, sillä myynnissä näkee niin paljon ihan käyttämättömiäkin vaatteita. Toisaalta se on minun onni, sillä olen löytänyt paljon hyväkuntoisia vaatteita ja asusteita. Myös lapsille tulee ostettua paljon vaatteita kirppareilta. 

Kirpputorillakin pitäisi pitää mielessä se, että ei ostaisi mitään vain koska tuote on halpa, vaan miettiä tarvitseeko todella ko. tuotetta. Välillä tulee tehtyä hutiostoksia ja ne päätyvät uudelleen kiertoon kirpputorille. Useinmiten ostokset ovat kyllä onnistuneita. Olen oppinut harkitsemaan ja punnitsemaan tarkemmin ostopäätöstä. Joskus on kyllä käynyt niin, etten ole heti ostanut kiinnostavaa tuotetta ja jäänyt harkitsemaan seuraavaan kertaan. Seuraavalla kerralla onkin ollut jo liian myöhäistä ostaa, sillä joku toinen oli jo ehtinyt hankkimaan tuotteen itselleen. Eli yksi hyvä ohje on, että jos ihastuu kirpparilla johonkin tuotteeseen, kannattaa se ostaa heti eikä odottaa seuraavaan kertaan. Nopeat syövät hitaat, kirpparillakin.

Olisi kiva kuulla millaisia kirpparilöytöjä te olette tehneet? Onko paras kirpparilöytösi jokin vaate, asuste vai sisustusjuttu? 

Terkuin,
Mrs. HeyDahl

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti