sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Kierrätysmateriaaleissa

Jatkan tänäänkin aiheella ylijäämä -ja kierrätysmateriaalit. Ylijäämä ja-kierrätysmateriaaleista valmistaa vaatteita ja asusteita yritys nimeltään Globe Hope. Monet teistä varmasti tuntevatkin yrityksen, sillä kyseessä ei ole mikään uusi yritys, vaan jo yli 10 vuotta toiminut vastuullinen kotimainen design-yritys.

Globe Hope tuotanto on ekologista ja eettistä, sillä he hyödyntävät kierrätys- ja ylijäämämateriaaleja sekä valmistaa tuotteensa pääosin Suomessa. Osa tuotteista valmistetaan Virossa. Kengät valmistetaan Portugalissa ja luomupuuvillaiset T-paidat Turkissa. Tuotteiden materiaaleina käytetään mm. Ruotsin armeijan vanhoja vaatteita sekä purje- ja laskuvarjokankaita. Vuonna 2010 Secco Finlandin ostamisen myötä tuotteiden materiaaleja ovat vanhat LP-levyt, tietokoneiden piirilevyt ja auton kumit. Mielestäni aika kekseliäitä materiaaleja uusien tuotteiden valmistukseen. On hienoa, että erilaisia materiaaleja hyödynnetään kekseliäästi, jotta hyvät materiaalit eivät päädy kaatopaikalle. 

Globe Hope tuoteperhe on laaja. Merkin alta löytyy niin naisten-, miesten- ja lastenvaatteita kuin kodinsisustus- ja toimistotarvikkeita, kenkiä sekä asusteita. Kiinnostavia tuotteita ovat mielestäni mm. seuraavat Globe Hope tuotteet:
Arabia laukku
Alppiharju neuletakki

UNICEF Leipäkori

ekologinen_villasukat_globehope
Jussi villasukat
KOS läppärilaukku

MALTA laukku
BUDAPEST jakku ja GENEVA hame

UNICEF magneettisana


Tässä vain muutamia esimerkkejä kivoista Globe Hope tuotteista. Lisää mielenkiintoisia tuotteita löydät Globe Hope verkkokaupasta. Kannattaa tutustua Globe Hope tuotteisiin, jos ne eivät ole entuudestaan tuttuja.

Terkuin,
Mrs. HeyDahl

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti