maanantai 22. kesäkuuta 2015

Kotimaista pienokaiselle

Toivottavasti teillä kaikilla on ollut mukava juhannus. Itse sain kuin sainkin heitettyä talviturkin juhannusaattona, vaikka alkuun vesi tuntui minulle aivan liian kylmältä. Mökkeilyn lisäksi ehdin kuluvalla viikolla edistää hyvin opinnäytetyötäni, tavata useita hyviä ystäviä, treenata viisi kertaa salilla ja kitkeä vielä rikkaruohojakin kotipihasta. Kaikenkaikkiaan oli siis oikein mukava ja tehokas juhannusviikko. Sääkin on vain pukeutumiskysymys. 

Tänään ajattelin kirjoittaa hieman lastenvaatteista. Kävin viime maanantaina tutustumassa tulevaan kummipoikaani ja vein ensilahjaksi pehmolelun lisäksi kotimaisen Hilla Clothing merkin luomupuuvillaisen bodyn ja housut. Ihastuin Hilla Clothing merkin ihaniin, pehmeisiin kankaisiin ja iloisiin kuoseihin. 

Kyseessä on täysin kotimainen lastenvaatemerkki. Vaatteissa käytetään kotimaisten materiaalien lisäksi kreikkalaista GOTS sertifitoitua luomupuuvillaa. Lisäksi kankaiden painatuksien väriaineet ovat turvallisia ja ympäristöystävällisiä Öko-Tex 100 -standartoituja aineita. Sekä kankaat että vaatteet valmistetaan Suomessa eli kyseessä on 100 prosenttisesti kotimainen lastenvaatemerkki. Hilla Clothing vaatteille onkin myönnetty Avainlippu tunnus.  

Hilla Clothing

Hilla Clothing merkissä yhdistyvät kotimaisuus ja ekologisuus

Tässä esittelyssä ihanuudet, jotka ostin kummipojalleni. Lisää ihanuuksia löytyy Hilla Clothing verkkokaupasta, joihin pääset tutustumaan klikkaamalla tästä. Hilla Clothing vaatteiden jälleenmyyntiä on myös suurimmissa Prismoissa

Raita Body




Puukuosi housut




Koot Hilla Clothing vaatteille on 50 cm - 86 cm eli kyseessä on noin 0-24 kuukautta ikäisten lasten vaatemallisto. 

Kannattaa käydä tutustumassa Hilla Clothing merkin vaatteisiin, mikäli tarvitsee pienokaisen vaatteita joko omalle nuppuselle tai vaikkapa lahjaksi. Suositaan turvallisia, laadukkaita ja kotimaisia vaatemerkkejä erityisesti lasten pukeutumisessa. 

Terkuin,
Mrs. HeyDahl

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti