maanantai 19. tammikuuta 2015

Kevättä odotellessa paljussa


Heippa ja Mukavaa alkanutta viikkoa! 

Toivottavasti kaikkien viikonloppu sujui mukavasti. Oma viikonloppuni sujui kivasti perheen kanssa, ystäviä tavatessa ja matkamessuilla pyörähtäessä. Nyt onkin sitten jälleen kova matkakuume, vaikkei se kovin halpaa ja ekologista lystiä olekaan. Viikonloppua ilahdutti myös kelta-valkoinen kimppu kotimaisia tulppaaneja. Tulppaaneista tulee kevät mieleen ja vaikka nautinkin lumisista talvista, odotan innolla myös kevättä.
 
Kotimaisessa Kiramin paljussakin tuli kylvettyä lauantai-iltana ja muistin jälleen, että tarvitsen ehdottomasti kylpytakin. Olen metsästänyt netin välityksellä kotimaista kylpytakkien valmistajaa. Ensimmäisenä mieleen tulee Marimekko, mutta valmistetaanko Marimekon tuotteita enää lainkaan Suomessa? Tietääkö joku? Marimekon valikoimissa olisi useita kylpytakkeja, jotka kelpuuttaisin, mutta koska olen ensisijaisesti kotimaisten tuotteiden jäljillä, jatkan metsästystä. 

Seuraavaksi löysin yrityksen Lapuan Kankurit ja Bingo. Heidän malliston tuotteet valmistetaan Suomessa. Lisäksi kankaat kudotaan omassa kutomossa Lapualla, joten Lapuan Kankureiden tuotteilla on syystäkin Avainlipputunnus. 

Muutamiakin ihania kylpytakki malleja heiltä löytyy. Hupullinen Kaste malli olisi minulle kaikkein mieluisin. Tuote on 100 % pellavaa ja sitä on saatavana valkoisena ja harmaana. Lapuan Kankureiden kautta saa hankittua myös saunan tarvikkeita kuten pyyhkeet, laudeliinat, saunatyynyt, pesukintaat ym. Näitä kotimaisia, laadukkaita tuotteita kannattaa hankkia myös lahjaksi.



Kuvalähde: http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/kylpytekstiilit/kaste-kylpytakki-2867.html

Terkuin,
Mrs. HeyDahl

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti