tiistai 27. tammikuuta 2015

Whitetail

Tutustuin tänä aamuna uuteen eettiseen vaatemerkkiin kiitos Ylen Aamu TV:n. Kyseessä on Virossa syntyneen, Suomessa asuvan Margit Peuran Whitetail niminen yritys. Whitetail perustettiin viime vuonna, ja oli juuri Berliinin vaatemessuilla esittelemässä pääteltassa tulevan syksyn mallistoa. Aikamoinen ja hieno saavutus nuorelle yritykselle.

Syksy/talven 2015-2016 malliston värimaailma on musta, valkoinen ja harmaa. Eli siis sopii hyvin suomalaiseen tyyliin. Tyyli on minimalistinen ja maskuliininen, mutta naista korostava. Whitetail vaatteet ovat eettinen ja ekologinen valinta: materiaaleissa ja tuotannossa otetaan huomioon mahdollisimman pitkälle ekologiset vaihtoehdot ja myös sosiaalinen vastuu huomioidaan. Neuleet ovat alpakan villaa Perusta, jossa ollaaan toteuttamassa sosiaalisen vastuun projekti: Peruun viedään lastenhoitojärjestelmää ja terveystietoutta. Tuotteet valmistetaan Virossa.

Yrityksen nettikauppa aukeaa helmikuussa 2015, joilloin Basic mallisto on  saatavilla. Syksy/talven malliston vaatteita on saatavilla myöhemmin tänä vuonna.
http://whitetail.luxury/collection/exclusive/
Itse ainakin odotan mielenkiinnolla ja innolla verkkokaupan lanseerausta. Erityisesti suunnittelijan itsensä TV haastattelussa pitämä harmaa neulemekko oli upean näköinen ja varmasti lämmittäisi mukavasti ensi syksyn ja talven tuiskuissa.

Vastaavanlaisia (vaatealan) yritystarinoita tarvitaan ehdottomasti lisää.

Terkuin,
Mrs. HeyDahl

1 kommentti:

  1. Whitetail verkkokauppa on avattu osoitteessa http://whitetail.luxury/shop/. Basics mallistoa on nyt tilattavissa. Tervemenoa ostoksille :).

    VastaaPoista