torstai 15. tammikuuta 2015

Vaateunelmia ja toimistohommia

Vaatekaapin sisällön läpikäyminen saa vielä hetken odottaa. Inventaario vaatii aikaa, energiaa ja mielellään myös makutuomarin. Inventaarion sijaan, olen jo suunnitellut mitä ihanuuksia vaatekaappini on vailla. Olen tällä hetkellä koti-äiti ja aikuisopiskelija. "Oikeiden töiden" pariin toimistohommiin on tarkoitus palata vuoden päässä tammikuussa. Töihin paluuta miettien vaatekaapistani puuttuu toimistokelpoinen jakku. Varsinaista jakkupuku tyyppiä minusta ei tule, mutta hyvinistuva jakku esim. farkkujen kanssa toimisi varmasti myös mulla. Ihastuin Nurmi Clothing merkin Hemp Blazer // Dahlia - jakkuun. Tämän jakun voisin hankkia täydentämään vaatekaappiani.

Hemp blazer // Dahlia
Kuvalähde:

Nurmi Clothing merkin Aada mekko olisi myös nappivalinta, ja sopisi hyvin myös Dahlia - jakun kanssa. Ja mikä parasta, Nurmi Clothing merkin vaatteet valmistetaan Suomessa Lahdessa, todellista Suomimuotia siis. Nurmi Clothing on mukana myös Berliinissä järjestettävillä Eettisillä vaatemessuilla 19.-20.1.2015. Milloinkohan Suomeen saadaan eettisiin vaatteisiin keskittyneet messut?

Nurmi // Dress Aada 
Kuvalähde:

Haaveissa on myös Väska merkin nahkalaukku, erityisesti Meri M laukku miellyttää mun silmää. Laukku olisi varmasti kestävä ja malliltaan samaan aikaan klassinen että moderni. Meri - laukku on valtettavasti tällä hetkellä loppunut varastosta, joten nyt on aika alkaa säästämään rahaa ihanuutta varten, kun laukku on jälleen tilattavissa.
 
 Kuvalähde: 

Tässä muutamia unelmavaatteita, jotka toimisivat varmasti myös toimistolla. Näistä vaateunelmista lisää myöhemmin.

Haaveilevin terkuin 
Mrs. HeyDahl

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti