torstai 15. tammikuuta 2015

Lisää vaatehaaveita

Suomalaisista vaatesuunnittelijoista pidän erityisesti Katri Niskasen suunnittelemista vaatteista. Vaatekaapista Katri/n malliston tuotteita ei vielä löydy, mutta jatkossa toivottavasti tilanne on toinen. Huomasinkin, että malliston verkkokaupassa on paljon tuotteita alennuksessa. Olisikohan nyt aika hankkia ensimmäinen Niskasen suunnittelema vaate? Alennuksessa on paljon klassisia, monikäyttöisiä vaatteita, joita olisi helppo yhdistellä muihin jo vaatekaapissa löytyviin vaatteisiin. Muutamia esimerkkejä olisi tässä:

Base dress
Base dress - Brick Red sävyisenä alennuksessa (Huom! klassinen musta on normaalihintainen).  Tämä mekko sopisi niin arkeen kuin juhlaan asusteita vaihtamalla.




Skinny pants - nämä mustat housut olisivat vaatekaapin perusta. Näiden housujen kanssa sopisi niin juhlava toppi, kauluspaita kuin neuleetkin. Jälleen käyttökelpoiset niin arkeen kuin juhlaankin.


Kuvat: Katri/n malliston verkkokaupan ale tuotteista

Vaatekaappiini voisin hankkia myös suomalaisten suunnittelijakaksikon Riiheläinen ja Hernesniemi eli R/H malliston vaatteita. Käyttöön tulisi ainakin kuvan Debbie Skirt. Vaikka hame ei olekaan kuvassa kenenkään päällä ja näyttää lähinnä harmaalta pussilta, näen mielessäni miten hyvin hame toimisi esimerkiksi yksinkertaisen trikoopaidan, topin tai (hihattoman) kauluspaidan kanssa. Myös Malliston Debbie housut ovat mielestäni upeat. Nyöritetty vyötärö tekee vaatteista mielenkiintoisen ja myös varmasti kaventaa vyötärön siluettia.
Debbie Skirt in Dark Grey









Kuvalähde: R/H verkkokauppa

Tässä tämän päivän vaateunelmat, mutta näitä unelmia vielä riittää.

Terkuin, 
Mrs. HeyDahl

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti