maanantai 12. tammikuuta 2015

Uusi Vuosi ja Uudet Kujeet!

Tammikuu on vierähtänyt pian jo puoliväliin ja nyt on aika tarttua härkää sarvista ja alkaa pohtimaan omia kulutustottumuksiani. Tavoitteenani on suosia ekologisia ja eettisiä vaihtoehtoja erityisesti vaatteissa, kosmetiikassa ja sisustuksessa. Lupaan suosia mahdollisimman paljon suomalaisia tuotteita, niillähän työpaikkojakin saadaan säilymään ja uusia luotua. Ihanteena olisi saada vaatekaappi, jossa olisi AINA sopivaa päälle pantavaa ja kaupan päällisenä hyvä mieli ja tietoisuus siitä, että vaatteeni ovat vastuullisesti valmistettuja.

Kokoan tulevan vuoden aikana vaatevarastoni uudelleen: siivoan pois ja kierrätän kaikki minulle sopimattomat vaatteet ja hankin uusia tilalle tarkasti harkiten. Haluan jatkossa suosia määrän sijaan laatua ja miettiä tarkemmin jokaisen hankinnan kohdalla tarvitsenko TODELLA ko. tuotetta. Tästä alkaa matka kohti vastuullisempaa kuluttamista ja erityisesti Suomimuodin jäljille. Tervetuloa mukaan!


Muka na myös Muka va musta kynähameeni, viime vuonna tehty ensimmäinen puhtaasti suomalainen vaatehankintani, todellinen hyvän mielen vaate. 

Terkuin,
Mrs. HeyDahl

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti